MAALISKUU KUVINA

3/28/2015

Oon niin mahottoman pahoillani, että bloggaaminen on jääny viimepäivinä hiukan toissijaiseksi hommaksi. Syynä on ihan vaan yksinkertaisesti se, että alotin koulun 2 vkoa sitten ja mulla on kevyet 2kk opinnot kiinniotettavaa. Päivät on siis hurahtanu hyvin pitkälti ihan vaan opiskellessa ja se vähä ylimääräinen aika reenatessa. Loppu aika menee sit syömiseen ja nukkumiseen. Lisäksi mulla ei oo vielä omaa kämppää, asun isän luona ja elän matkalaukkuelämää. Siispä teen lupauksen, että kun tämä rytmi tästä rauhottuu ja ensi tiistaina pääsen muuttamaan, mulla on varmasti aikaa myös enemmän tänne puolelle. Mulla on tosi paljon postausideoita mielessä, enkä malta odottaa, että pääsen niitä toteuttamaan. Harmi, että nyt rakkaat lukijat joudutte kärsimään mun opiskelun takia, mutta as I said: lupaan, että tämä tilanne rauhottuu. Ajattelin, että kuitenkin nyt pääsisitte kurkkailemaan mitä kaikkea mun elämässä tapahtuu iPhone:n kuvapläjäyksen merkeissä.
kollaasi1
Jumppaamaan lähdössä Kokkolassa. Kuukauden jumppasin aika edulliseen hintaan 30e/kk, vähän eri luokkaa hinnat Kuopiossa // Ihana aamupala: munakas, smoothie ja sitruunavettä // BEST FRIEND my soulmate<3 // Hymy ei hyydy ja tukka vaan kasvaa :)
kollaasi3
Shoppailemaa lähdössä Tampereella // Opiskelun ytimessä: anatomiaa. Täällä on saanut puuvärikynät hyvää käyttöä // Tahkolla kera parhaitten kavereitten synttäripäivänä // Mekkoehdokas YO-juhliin.
kollaasi2
Kinkku-paprika-tomaatti munakas omnom // Minun ihana hauva Tessa // Just chilling, pyjamas all day. // Koklasin välipalana cocovin protskupatukkaa brownie makuna, aika jees kokeilu!
kollaasi4
Day2 shopping @Tampere // Välipalaa koulussa: tonnikalaa, kurkkua, tomaattia, paprikaa & cashewpähkinöitä // Mamin kaa chillailua hotellissa // Hotelliaamupalalla lähtee päivä aiva mainiosti käyntiin.

Luulis että eilen ois voinu huokaista helpotuksesta ja kiittää perjantaista, mutta mulla opiskelu jatkuu viikonlopun yli. Lisäksi ohjelmassa on paljon muuta mm. Jaakon playoff-finaalien katselua, mukavalla porukalla dinneriä, treeniä, sekä pikkusiskon kanssa puuhailua. Lisäksi sunnuntaina meikäläinen lähtee mahdollisesti heittämään "pikku" reissun Kokkolaan hakemaan Jaakon muuttokamoja jo etukäteen. Vapaapäiviä ei siis näkyvissä, mutta tällä hetkellä se ei oikeastaan haittaa. Nautin opiskelusta ihan eri tavalla nyt, kun tää on oikeesti tosi mielenkiintoista. Ootan vaan, että pääsisin jo työn pariin. Vielä ahkeraa opiskelua muutama päivä ja sitten onneks pääsiäinen häämöttää jo viikon päässä ja sillon pääsee neljän päivän lomille tämäkin tyttö!

Nyt oikein rentouttavaa viikonloppua teille sinne. Toivoisin myös palautetta, kommentteja, postausehdotuksia, parannusehdotuksia teiltä lukijoilta. Risuja ja ruusuja siis kommenttiboksiin tulemaan, jotta pystyn kehittymään bloggajana ja miellyttämään tärkeimpiä ihmisiä tän kirjoittamisen kannalta: lukijoita :)

4 kommenttia

  1. Voisit kirjoittaa joskus sun ruokaruiinista! Eikä mitään hienoja annoksia, vaan just näitä joita syöt koulussa ja kiireen keskellä. Saisi itselle vähän ideaa, mitä syödä esim töissä ja etenkin sellaiset mukaanotettavat terveelliset ateriavinkit kiinnostais. Tulee itse aina töissä huijattua itseään, kun "ei oo tarjolla mitään terveellistä ja suht edullista" ja mukaan tarttuu kaupasta joku einesateria. Ja kun sitä ei aina jaksa syödä samaa kotona väsättyä tonniakalasalaattia... Lisäks ois kiva kuulla millasta se sun treenaaminen on nykyään, käytkö ihan tavoitteellisesti tekemässä salitreeniä? Huollatko paljon kehoa ja miten? Nimenomaan kehonhuollosta tulee itse aina luistettua. Ja tottakai nämä peruskuulumiset on aina kivaa luettavaa! :) Tsemppiä sulle opiskeluun hirmusesti! Henkilökohtasesti tiiän, miten rankkaa tuo kirjotusten jälkeen kirjojen ääreen hyppääminen on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vinkeistä Sara :) Joo ravinnosta oon meinannut kirjottaa lähiaikoina! :) Töissä/koulussa syöminen tosiaan vaatii hiukan etukäteisvalmisteluja ja paljon rasioita! Mukava, että treenijutut kiinnostaa. Kiitos tsempeistä ja ihanaa keväänodotusta sinulle!

      Poista
  2. miten oot kotiutunut joensuuhun ja mitä oot tykännyt opinnoista? Areenalle oot näköjään löytänyt reenaamaan, bongasin siut sieltä tiistaina :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan hyvin nyt kun saatiin asuntokin! Opinnot on alkanu tosi hyvin, toki kiinniotettavaa on paljon, mut aihe on mielenkiintoista niin jaksaa hyvin opiskella :) Joo oon käyny nyt areenalla, kunnes otan jonnekin salikortin!

      Poista

Jos haluat ottaa minuun yhteyttä henkilökohtaisesti, laitathan rohkeasti viestiä sähköpostiini »
emiliajoensalo@gmail.com

Kiitos kommentistasi! ♥